♥  Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording met behulp van paarden  ♥                 

Een ervaring van...

Vanmiddag een eerste sessie gehad bij Jacqueline en de paarden. Ik ga er inhoudelijk niks over zeggen, dat is me te privé, maar wauw! Dat wil ik wel even zeggen. Ik sta er versteld van wat er bij mij naar voren kwam. Heftig, maar heel goed. Ik vind het absoluut een aanrader. En Jacqueline heb ik ervaren als een hele rustige vrouw die de juiste vragen stelt en luistert. Dat heb ik als bijzonder plezierig ervaren.
Heel erg bedankt Jacqueline!
~ Marianne ♥ 

'Ik heb een heerlijke middag gehad. Eerst een gesprekje bij een bakje thee. Jacqueline is een rustige vrouw en kan goed luisteren. Vervolgens gingen we naar de paarden. Dat was voor mij wel een beetje eng, ik had helemaal geen ervaring met paarden. Ik mocht eerst gaan voelen hoe het was tussen de paarden. Er gebeurde veel. Tijdens ons gesprek na afloop, waarin Jacqueline vragen stelt zodat je tot inzicht komt, werd mij heel veel duidelijk. Bedankt Jacqueline, het heeft mij heel veel gebracht'. ~ Nancy ♥ 

'Mijn coachsessie met Jacqueline was geweldig. Ze voelde precies aan wat ik nodig had en daardoor kwam er bij mij heel wat los. Een aanrader'. ~ Jannie ♥ 

'Ik heb nu twee keer een Access bars™ behandeling van Jacqueline gehad. Door de rust die ze uitstraalt voelde ik mezelf ook rustig worden. Tijdens de behandeling werden mijn gedachten een stuk rustiger, ik voelde van alles tegelijk. Na de behandeling was ik lekker loom en ontspannen. Ik ga zeker vaker voor een Access bars™ behandeling naar Jacqueline!' ~ Gea ♥ 

'In juli heb ik een coachsessie met paarden van Jacqueline gehad. Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik had tot die tijd weinig met paarden te maken gehad en om dan ineens in een wei vol met paarden te staan is best wel indrukwekkend. Jacqueline gaf mij een activiteit en ik mocht met haar paard Amaretto aan de slag. Jacqueline observeerde mij. Ik mocht hieruit mijn eigen conclusie(s) trekken. Dit leek mij eerst lastig, maar wonder boven wonder kon ik mijn gedrag heel goed herleiden. Het was herkenbaar en heb er echt veel aan gehad. Het was een prachtige ervaring, zeker een aanrader voor iedereen'. ~ Ellen ♥ 

'Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, ik vond het wel spannend. Samen met Amaretto heb ik een activiteit uitgevoerd. Jacqueline begeleide mij hierin. Het was een fijne, ontspannen sfeer. Jacqueline geeft de sessie met veel rust en ontspanning. Het heeft mij een andere kijk op dingen gegeven'. ~ Nelleke ♥ 

'Jacqueline vertelde helder wat ik kon verwachten. Tijdens de sessie kreeg ik twee activiteiten. Ik vond het contact met de paarden enorm bijzonder. De paarden spiegelden precies wat er in mij leefde. De thema's die speelden gingen over grenzen en verbinding. Na elke activiteit vroeg Jacqueline mij hoe het was gegaan. Al met al een hele bijzondere sessie'. ~ Ruurd ♥ 

'Wat een duidelijk inzicht heb ik mogen ontvangen tijdens de coachsessie. Ik ben op het juiste pad en daardoor dichter bij mezelf gekomen. Een mooie en bijzondere ervaring. Jacqueline heeft mij ook een Access bars behandeling gegeven. Ik zat op dat moment in een emotionele rollercoaster: boosheid, verdriet en angst. Na de sessie voelde ik me vrij. Mijn hoofd was één en al rust'. ~ Yvon ♥ 

'Jacqueline heeft mij een bars behandeling gegeven, dit omdat ik al maanden niet of nauwelijks slaap. Na alles zo’n beetje geprobeerd te hebben was ik ten einde raad. Ik heb 1 behandeling mogen ontvangen en ik begin uit het dal te komen, langzaam aan komt er een verbetering. Ook de nazorg is top, ik kreeg enkele dagen na de behandeling nog enkele tips en tops van haar. Ga zo door'. ~ Erik ♥ 


Jouw ervaring hier ook tussen? Laat het me weten, dan plaats ik het erbij!