Een ervaring van...

Ik had al langer de wens om eens een coachsessie te doen met paarden. Maar vond het ook wel spannend. Maar toen ik de oproep van Jacqueline zag twijfelde ik geen moment en de afspraak was gemaakt.
Ik heb de sessie als iets geweldig mooi ervaren. Jacqueline begeleid je ontzettend goed, straalt rust en vertrouwen uit en je kan echt helemaal jezelf zijn. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en voor herhaling vatbaar. Het heeft mij heel veel ruimte, en inzicht en rust gegeven. ~
Douwina

De stoute schoenen aangetrokken en een coachsessie stond gepland! Met gezonde spanning ben ik afgelopen vrijdag naar Wjelsryp gereden en bij aankomst werd ik erg prettig ontvangen. Jacqueline stelt je meteen op je gemak en straalt veel rust uit. Als je hiervoor open staat voel je die rust direct. Na het achterhalen -door middel van een gesprek met open vragen-  van de insteek van de sessie ben ik van start gegaan. Tussen de paarden werd het duidelijk dat Amaretto mij graag iets duidelijk wilde maken en nam stelling aan. Wat een bijzondere ervaring om zo gevoeld te worden door hem. Jacqueline neemt alle tijd en bewaakt de rust. Daarbij geeft zij ook duidelijk aan dat wat je doet, niet goed maar ook niet fout kan zijn. Uiteindelijk heeft Amaretto mij heel duidelijk meegenomen in de coach sessie. Hele waardevolle ervaring, bedankt! ~ Petra

Dank je wel, Jacqueline! Dank je dat je mijn wens respecteerde om voor nu niet verder te gaan. De paarden lieten me duidelijk weten dat ik mijn gevoelens even had geparkeerd. Voor nu niet het goede moment om ermee aan de slag te gaan. Je begrip en je zachte houding maakten het mij makkelijker om mijn proces te accepteren. Ik kan zo nu en dan nog glimlachen om wat de paarden mij lieten zien! ~ Gea

Vanmiddag een eerste sessie gehad bij Jacqueline en de paarden. Ik ga er inhoudelijk niks over zeggen, dat is me te privé, maar wauw! Dat wil ik wel even zeggen. Ik sta er versteld van wat er bij mij naar voren kwam. Heftig, maar heel goed. Ik vind het absoluut een aanrader. En Jacqueline heb ik ervaren als een hele rustige vrouw die de juiste vragen stelt en luistert. Dat heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Heel erg bedankt Jacqueline! ~ Marianne ♥ 

'Ik heb een heerlijke middag gehad. Eerst een gesprekje bij een bakje thee. Jacqueline is een rustige vrouw en kan goed luisteren. Vervolgens gingen we naar de paarden. Dat was voor mij wel een beetje eng, ik had helemaal geen ervaring met paarden. Ik mocht eerst gaan voelen hoe het was tussen de paarden. Er gebeurde veel. Tijdens ons gesprek na afloop, waarin Jacqueline vragen stelt zodat je tot inzicht komt, werd mij heel veel duidelijk. Bedankt Jacqueline, het heeft mij heel veel gebracht'. ~ Nancy ♥ 

'Mijn coachsessie met Jacqueline was geweldig. Ze voelde precies aan wat ik nodig had en daardoor kwam er bij mij heel wat los. Een aanrader'. ~ Jannie ♥ 

'In juli heb ik een coachsessie met paarden van Jacqueline gehad. Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik had tot die tijd weinig met paarden te maken gehad en om dan ineens in een wei vol met paarden te staan is best wel indrukwekkend. Jacqueline gaf mij een activiteit en ik mocht met haar paard Amaretto aan de slag. Jacqueline observeerde mij. Ik mocht hieruit mijn eigen conclusie(s) trekken. Dit leek mij eerst lastig, maar wonder boven wonder kon ik mijn gedrag heel goed herleiden. Het was herkenbaar en heb er echt veel aan gehad. Het was een prachtige ervaring, zeker een aanrader voor iedereen'. ~ Ellen ♥ 

Ik heb een bijzondere ervaring gehad samen met Amaretto. Ik worstelde al een poos met een vraag waar ik maar niet uitkwam. Door middel van de sessie heb ik hier meer duidelijkheid over gekregen. Jacqueline begeleid je goed en neemt de tijd. Amaretto gaf zichtbaar aanwijzingen, en gaf mij nieuwe inzichten. Hier kan ik nu verder mee. Er heerste veel rust en verbinding . ~ Nelleke ♥ 

'Jacqueline vertelde helder wat ik kon verwachten. Tijdens de sessie kreeg ik twee activiteiten. Ik vond het contact met de paarden enorm bijzonder. De paarden spiegelden precies wat er in mij leefde. De thema's die speelden gingen over grenzen en verbinding. Na elke activiteit vroeg Jacqueline mij hoe het was gegaan. Al met al een hele bijzondere sessie'. ~ Ruurd  

'Wat een duidelijk inzicht heb ik mogen ontvangen tijdens de coachsessie. Ik ben op het juiste pad en daardoor dichter bij mezelf gekomen. Een mooie en bijzondere ervaring. ~ Yvon