♥  Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording met behulp van paarden  ♥                 

Equine assisted coaching

Paarden...

Puur...

Duidelijk...

Oordeelloos...

Hier en nu...

Voelen...

Contact met jou kern...

♥ 

Zijn er situaties in jouw leven waar je geen zicht in krijgt?

Heb je het gevoel niet verder te komen in je leven?

Heb je vragen over jezelf, jouw werk of jouw relaties?

Gun jezelf een moment tussen de paarden! Ervaar de bijzondere kracht van deze dieren. Ga samen met het paard op zoek naar een antwoord!

♥ 

Paarden leven in het nu. Ze maken contact met hoe jij je werkelijk van binnen voelt. Ze brengen je weer terug bij jezelf. Heel duidelijk laten ze zien wat er in het moment nodig is. Zo kan het zijn dat je een vraag hebt, maar er eerst nog iets anders nodig is om aan deze vraag te kunnen gaan werken. Situaties die ontstaan tijdens een sessie, zijn vaak terug te koppelen naar het dagelijks leven. Waar jij je tijdens de sessie bewust van bent geworden, kun je dan ook gaan toepassen in het dagelijks leven. Paarden geven je inzicht, duidelijkheid en laten je bewust worden van jezelf, zonder dat je hele lange gesprekken hoeft te voeren. Ik zal je tijdens de sessie begeleiden en door het stellen van vragen inzicht en bewustwording creëren. Er is ruimte voor jouw proces en jij bepaalt het tempo.

De activiteiten die uitgevoerd worden met het paard gebeuren altijd vanaf de grond en nooit op het paard. Voor een sessie heb je geen ervaring met paarden nodig.

En lijkt het je nu leuk om een coachsessie met paarden te ervaren? Maar wil je dat met je eigen paard(en) of pony('s) doen? Dat kan! Ik kom dan naar je toe en coach jou met behulp van je eigen paard(en) of pony('s)!

♥ 


Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor meer informatie over equine assisted coaching of voor het maken van een afspraak.